OVER MIJ

logo - grijs.png

Gaat je administratie met te veel tijd en energie lopen? Is je administratie een grote chaos? En weet je niet waar te beginnen? Heb je een drukke periode voor de boeg? En zakt de moed je in de schoenen bij de gedachte aan het extra werk?

Dan is 7consult jouw ideale hulplijn. Want de taken waar veel ondernemers een hekel aan hebben? Die geven mij energie en voldoening. Ik help ondernemers bij de structurering van administratieve taken en de optimalisatie van workflows. Zodat zij volledig kunnen focussen op hun core business. Hun passie.

Veelzijdige carrière

Als zaakvoerder van 7consult heb ik jarenlang ervaring in diverse functies en bedrijven opgebouwd.

Mijn professionele carrière startte achttien jaar geleden na mijn bacheloropleiding Management Assistant. De meest uiteenlopende administratieve, commerciële en logistieke taken passeerden de revue.

Extra kennis

Enkele jaren later was ik klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik volgde een postacademische opleiding in vastgoedrecht en ging aan de slag bij een vastgoedkantoor. Ook in de projectontwikkeling van (grootschalige) residentiële projecten was ik verantwoordelijk voor een breed takenpakket.

Over de kogel en de kerk

Vastgoed is de rode draad door een groot deel van mijn carrière. Toch haalde ik altijd de grootste voldoening uit de administratieve organisatie en structurering en optimalisering van processen. Die taken brengen het beste in mij naar boven. En geven mij de nodige energie.

Ik voelde dat ik hiermee iets moest doen. Ik wil meer betekenen. Een grotere impact creëren. Met mijn passie voor administratie kan ik andere ondernemers ontlasten. Ervoor zorgen dat hun organisatie een geolied geheel is.

Mijn droom werd werkelijkheid. Na lang wikken en wegen - ik ga nu eenmaal graag doordacht en gestructureerd te werk - richtte ik 7consult op.

Ik sta nog altijd volledig achter die beslissing. Met een brede glimlach kom ik bij mijn klanten aan. Na een productieve werkdag vertrek ik met een nog bredere lach terug naar huis. En het leuke is: mijn klanten stralen net zo zeer als ik. Fantastisch, toch?

Heb ik je interesse gewekt? Wil je graag kennismaken en ontdekken wat 7consult voor jou kan betekenen? Neem dan zeker contact op.